Een blogsite met rendement

Een blogsite met rendement

We zijn live…. met een blogsite over crowdfunding, peer-to-peer lending en beleggingen. Onze eigen ervaringen, successen, tips, rendementen, reviews maar ook speciale bonussen en ander voordeel voor u.


Wij bouwen de website langzaam uit, naast ons drukke gezinsleven. Enkele pagina’s kunnen nog enige tijd blanco zijn. Maar geen zorgen. Deze worden na verloop van tijd zorgvuldig opgebouwd. Daarom is het raadzaam ons over enige tijd nog eens te bezoeken. Dan weet u zeker dat de pagina’s voorzien zijn van relevante informatie.

 

Rendement vergroten

Spaarrentes staan al jaren laag. Momenteel slechts 0,05% of zelfs nog lager. Ook wij zagen ons rendement dus zienderogen verdampen. En als u niet zelf in actie komt zal dit zo blijven. Is er dan echt geen andere oplossing? Jawel hoor!

En nog dichterbij en makkelijker dan u denkt. Veel mensen zijn overgestapt op een andere manier van investeren. Is het rendement dan beter hoor ik u zeggen. Dat kan ik volmondig met JA beantwoorden. U kunt met gemak 10% behalen via crowdfunding. En de rendementen bij P2P lending zijn nog beter, namelijk rond de 15%. Enkele platformen gaan hier overigens nog ver overheen.

In beide gevallen hoeft u er niet veel voor te doen. Dat wordt namelijk voor u gedaan door de platformen. U heeft het roer zelf stevig in de hand. Kan er dan niets misgaan? Sparen is tenminste veilig. Klopt, investeren kan risico’s met zich meebrengen. U krijgt er gelukkig een hoog rendement voor terug.

Wij hopen u wegwijs te maken in de wereld van het moderne investeren. Geven u tips en wijzen u op valkuilen. Dat spreiden essentieel is zult u vast wel al weten. Een tip is de belangrijkste: gebruik uw intuïtie en gezond verstand. En voor de rest…. volg onze blogs en social media!

grupeer investeren
1% gratis
Housers investeren
€50 gratis
tot 24% rente
october investeren
€20 gratis
Bondora investeren
€5 gratis
Lendahand investeren
€25 gratis
envestio investeren
€5 gratis
1% gratis
viainvest investeren
€10 gratis
tot 21% rente
tot 16% rente
tot 18% rente
admin

Geef een reactie