CROWDFUNDING

CROWDFUNDING

Heeft u gekozen voor crowdfunding als uw nieuwe manier van investeren? U wilt uw spaargeld dus graag wat harder voor u én een ander laten werken. Met een mooi en vooral beter rendement dan traditioneel banksparen. Voor investeerders is het een mooie uitbreiding op hun portfolio met vaak mooie rente winsten tot wel 15% of hoger.


Samengevat is crowdfunding een moderne en alternatieve wijze van financieren voor zowel bedrijven en charitatieve instellingen door veelal particuliere investeerders. Crowdfunding verloopt zonder financiële tussenpersonen en meestal via een (internet)platform. Oorspronkelijk ontstaan in de VS en jaren later pas overgewaaid naar Europa. Gedurende de laatste paar jaar zijn dergelijke platforms in aantal en populariteit behoorlijk gegroeid.

Niet vreemd want het rendement is vele malen hoger dan bij sparen. Vergeet daarnaast ook de mogelijkheid van P2P-Lending niet. Nederland zelf kent op dit moment ongeveer 25 actieve crowdfunding platforms. Daarnaast zijn er nog een aantal zeer grote spelers in Europa die zeker de moeite waard zijn om te bekijken.

Registreren als nieuwe investeerder? Gebruik hiervoor de speciale links in onderstaand overzicht op het moment van registratie. Alleen dán weet u zeker dat u optimaal gaat profiteren van eventueel beschikbare bonussen voor nieuwe investeerders. De meest bekende hebben wij voor u op een rij gezet. Let op: dit voordeel krijgt u vaak niet indien u rechtstreeks naar een aanbieder gaat. Verzeker uzelf van de bonusmogelijkheden, een gemiste kans als u dat niet zou doen!

IUVO P2P Investieren
0 %
MAX. RENTE