• admin@bestecrowdfundingsites.nl

P2P LENDING

P2P LENDING

Een nog relatief vrij nieuwe investeringskans voor Nederlandse begrippen is het zogenaamde peer-to-peer lenen ofwel P2P lending. Een vorm van lenen die echter al sinds 2000 in opkomst is in met name de VS. Voor investeerders een mooie uitbreiding op hun portfolio met vaak mooie rente winsten tot ruim 16% of zelfs nog hoger.

Crowdfunding leent enkel aan bedrijven geld uit. P2P lending of crowdlending is het lenen van geld aan individuen of bedrijven door online platformen die leners direct koppelen aan investeerders. Omdat deze dienstverleners volledig online opereren, kunnen ze de kosten laag houden. Waarmee ze vele malen goedkoper kunnen zijn dan traditionele financiële instituten, zoals banken. Hierdoor kunnen ze investeerders hogere rendementen bieden. Leners profiteren op hun beurt weer van lagere rentepercentage over hun lening. Deze percentages liggen in diverse EU landen soms schrikbarend hoog in vergelijk met Nederland.

Nederland kent behalve Lender & Spender eigenlijk nog geen enkel ander actief P2P platformen. De meeste Europese zijn vanwege regel- en wetgeving gevestigd in landen als Estland en Letland. Laat dit u dus zeer zeker niet afschrikken. Ook omdat met name in Tallin, Letland het NATO cyber defence center gevestigd is. En daardoor de hoofdstad van de anti-cyber criminaliteit is van Europa. Het wordt ook wel het Europe’s Silicon Valley genoemd. De platformen hebben allen een behoorlijk groot aantal investeerders, ook uit Nederland.

📌 Registreren als nieuwe investeerder? Gebruik hiervoor de speciale links in onderstaand overzicht op het moment van registratie. Alleen dán weet u zeker dat u optimaal gaat profiteren van eventueel beschikbare bonussen voor nieuwe investeerders. De meest bekende hebben wij voor u op een rij gezet. Let op: dit voordeel krijgt u vaak niet indien u rechtstreeks naar een aanbieder gaat. Verzeker uzelf van de bonusmogelijkheden, een gemiste kans als u dat niet zou doen!

Deze website houden wij draaiende door een aantal affiliatie links. Weblinks waar zowel u als (nieuwe) investeerder als wij  voordeel bij hebben. U ontvangt vaak gratis startgeld of extra bonusrente door gebruik te maken van zo’n unieke link. Wij ontvangen bij enkele aanbieders een kleine compensatie voor het aanbrengen van een nieuwe klant.

Wij zijn op geen enkele manier verbonden aan één van de aanbieders en handelen geheel op eigen initiatief. Deze blog is puur informatief is en niet bedoeld als professioneel advies in welke vorm dan ook. U bent en blijft zelf verantwoordelijk.

volg ons
volg ons
volg ons
volg ons
volg ons
volg ons
volg ons
volg ons
error

Follow us now on

Facebook23
Facebook
Twitter570
Pinterest12
Instagram223
Telegram14
%d bloggers liken dit: